Om Fraxx

Fraxx Interactive er et videobasert digitalt kursunivers som gjør det mulig å lære fra de mest anerkjente ekspertene i Skandinavia innen underholdning, livsstil og sport.

Fraxx er på en mission for å skape førsteklasses digitale læringsopplevelser. Dette gjør vi ved å tilby digitale kurs i høy produksjonskvalitet som er lette å lære fra på en engagerende og underholdene måte. Vi ønsker å gi alle tilgang til å lære fra de mest anerkjente ekspertene innen livsstil, underholdning og sport. Eksperter hvis ekspertise og kunnskap vanligvis ikke er tilgjengelig i et skreddersydd læringsformat.

Helle-Vibeke Schütte

Co-founder

Fraxx gründer, Helle-Vibeke Schütte, har de seneste 10 år jobbet innen innovasjon, teknologi og digital konseptutvikling. I 2019 lanserte hun Fraxx med ambisjonen om å være med til å sette en ny retning for digital læring i Skandinavien. Helle-Vibeke har alltid selv vært svært sulten for læring, og dette avspeiler seg også i karrieren hennes. Hun er tidligere student fra det såkalte Fremtids-universitet, det Silicon Valley-baserte Singularity University. I gjennom flere år har hun vært TED-lisenshaver og arrangert TEDxevents med flere hundre deltakere i regi av TEDxCopenhagen. I tillegg har hun undervist som ekstern lektor i faget Innovation, Organization and IT på Copenhagen Business School.

Carl Jørgen Mathiesen

Co-founder

Carl Jørgen har 15 års erfaring fra corporate finance & rådgivning, project management og restrukturering. Han tilbrakte de første 9 år av karrièren innen investment banking i London men i 2013 bestemte han seg for å flytte tilbake til Norge for å komme nærmere skog og fjell. Carl Jørgen har også arbeidet som rådgiver for en rekke selskaper både i Norge og i utlandet før han ble med på Fraxx-laget i slutten av 2019.